Kuvatilaus verkkokaupan käyttöehdot

Palvelun ehdot 

Päivitetty 4.9.2022

 

Käyttöoikeussopimuksen ehdot - FOTO KARELIA OY:n online-kuvapalvelu

 

1.Johdanto

Tervetuloa FOTO KARELIAN OY:n online-kuvapalveluun, jonka tarjoaa Sinulle FOTO KARELIA OY. Nämä käyttöoikeussopimuksen ehdot koskevat FOTO KARELIA OY:n kuvapalvelun käyttöä. Napsauttamalla "Hyväksyn sopimusehdot" -painiketta hyväksyt nämä ehdot ja ne muodostavat Sinun ja FOTO KARELIA OY:n välille kumpaakin osapuolta sitovan sopimuksen. Näin ollen on tärkeää, että luet ensin nämä ehdot huolella.

 

2.Tavaramerkki ja tekijänoikeus

FOTO KARELIA OY ja siihen liittyvä grafiikka, logot ja palvelun nimet ovat FOTO KARELIA OY:n tavaramerkkejä. Kolmannen osapuolen tavaramerkit, jotka liittyvät tämän palvelun käyttöön, ovat asianomaisen omistajansa omaisuutta. Sinulla ei ole oikeutta käyttää mihinkään tuotteeseen tai palveluun liittyvää tavaramerkkiä ilman tavaramerkin omistajan nimenomaista lupaa. Sinun otaksutaan ymmärtävän, että kaikki palvelun myötä käytettävissäsi oleva sisältö ja muut teokset (jäljempänä tämä kokonaisuus "Sisältö") on suojattu tekijänoikeudella tai muilla omistusoikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta monistaa, muuttaa, purkaa, koota, jaella tai esittää minkäänlaista Sisältöä ilman Sisällön omistajan nimenomaista lupaa.

 

3.Sinun tekijänoikeutesi

FOTO KARELIA OY kunnioittaa muiden tekijänoikeuksia. Jos uskot, että tällä palvelulla on loukattu Sinun tekijänoikeuksiasi, ota yhteys FOTO KARELIA OY:n. Saatuaan vaatimuksesi FOTO KARELIA OY saattaa poistaa Sisällön, jonka osalta uskot tekijänoikeuksiasi loukatun. Lisäksi FOTO KARELIA OY saattaa poistaa tilin käyttäjältä, joka on loukannut Sinun tekijänoikeuksiasi.

 

4.Käyttäjän velvollisuudet

Laiton, sopimaton tai ohjeiden vastainen toiminta tai sisältö, samoin kuin alla mainitut asiat, muodostavat syyn estää pääsysi palveluumme sekä poistaa olemassa oleva materiaali ja jättää toteuttamatta tilauksesi. Tämän palvelun käytön ehtona on, että et saa

a)lähettää tai siirtää palveluun millä tahansa tavalla sellaista Sisältöä, joka on laitonta, haitallista, pelottavaa, häiritsevää, halventavaa, epäsiveellistä, sopimatonta, yksityisyyttä loukkaavaa, vastenmielistä tai muuten epämiellyttävää

b)lähettää tai siirtää palveluun millä tahansa tavalla sellaista Sisältöä, jonka siirtoon Sinulla ei ole oikeutta

c)aiheuttaa minkäänlaista vahinkoa

d)väärentää otsikoita tai muuten käsitellä tunnisteita peitelläksesi alkuperäistä Sisältöä, joka on siirretty tämän palvelun kautta

e)lähettää tai siirtää palveluun millä tahansa tavalla sellaista materiaalia, joka sisältää viruksia tai muuta tietokoneen käyttökoodia, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan jonkun ohjelmiston toimivuutta

f)häiritä (tai yrittää häiritä) tätä sivustoa tai palvelimia tai verkkoja, jotka ovat yhteydessä tähän sivustoon, tai olla noudattamatta näihin sivustoihin liittyviä vaatimuksia, toimintoja, toimintaperiaatteita tai sääntöjä

g)esittää kehotuksia laittomuuteen, pahennusta herättävän kielen tai kuvien käyttöön, siveettömyyteen tai pornografiaan tai mihinkään muuhun aineistoon, mikä voisi aiheuttaa siviili- tai rikosoikeudellisia vastuita tai loukata lakia tai asetuksia.

 

5.Sisällön seuranta

FOTO KARELIA OY ei tarkasta käyttäjien tiedostojen sisältöä eikä sillä ole mitään velvollisuutta niin tehdä. Kaikki käyttäjän toimittaman aineiston sisältö on yksinomaan kyseisen käyttäjän vastuulla, ei FOTO KARELIA OY:n vastuulla.

 

6.Takuulauseke

Tämä sivusto ja kaikki FOTO KARELIA OY:n tuotteet ja palvelut luovutetaan ja ovat käytettävissä sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta. FOTO KARELIA OY irtisanoutuu kaikista takuista ja vastuista, jotka koskevat palvelun turvallisuutta, luotettavuutta, sopivuutta ja suorituskykyä.

 

Käyttäjänä ymmärrät ja hyväksyt, että digitaalisten kuvien tai minkä tahansa muun aineiston siirtäminen FOTO KARELIA OY:lle tai sen palvelun kautta sekä ohjelmiston lataaminen ja käyttäminen tapahtuu sinun omasta harkinnastasi ja omalla vastuullasi ja että ainoastaan Sinä olet vastuussa vahingosta, jotka aiheutuvat tietokoneellesi tai kuvillesi tai johtavat tiedon tai tiedoston menettämiseen tai vahingoittumiseen. Tästä syystä varmuuskopioiden ottaminen on omalla vastuullasi.

 

FOTO KARELIA OY ei ole kenellekään vastuussa mistään suorasta tai epäsuorasta vahingosta, vaikka FOTO KARELIA OY:lle olisi ilmoitettu tällaisen vahingon synnyn mahdollisuudesta.

 

8.Sovellettava lainsäädäntö

Kaikki tämän palvelun käyttöön liittyvät riita- ja oikeustapaukset ratkaistaan Suomen lakien mukaisesti suomalaisessa oikeusistuimessa.

 

9. Maksupalveluehdot

 

Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

---------------------------------

 Seuraavassa kyseiset toimitusehdot ovat myös englanniksi ja ruotsiksi:

 

Payment Service Provider
 
Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.
 
Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7
 
 
------------------------

 

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

 

10. Toimitusehdot

 

  1. Valokuvat valmistamme 1-2 työpäivän kuluessa tilauksesta.

 

  1. Kuvatuotteet hieman tuotteesta/määrästä riippuen 2-14 työpäivässä.

 

  1. Foto Karelia Oy toimittaa asiakkaalle valokuvat ja muut kuvatuotteet postitse suomalaisiin osoitteisiin tai noudettuna myymälästämme osoite Kaivokatu 5, 53100 Lappeenranta riippuen tilaustavasta.

 

  1. Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista tilauksen vahvistamisen jälkeen, koska sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain 16 § (30.12.2013/1211) mukainen.

 

  1. 14 päivän palautusoikeus ei ole voimassa mittatilaustyönä tehdyissä tuotteissa joita valokuvat ja kuvatuotteet ovat. Asiakas maksaa palautuksen itse. Olethan ennen palautusta yhteydessä meihin info@fotokarelia.fi tai soita 010 274 3820.

 

  1. Jos tuotteessa havaitaa tuotannosta johtuva valmistusvirhe korvaamme uuden tuotteet asiakkaalle veloituksetta tai palautamme rahat tilaukseen käytetyllä maksutavalla. Virheellinen tuote tulee aina palauttaa meille. Olethan yhteydessä meihin ennen palautusta.

 

  1. Lähetys ja -pakkauskulu määräytyy tilauksen tuotteiden painon mukaan.

 

  1. Reklamaatio tilanteessa ottakaa yhteyttä info@fotokarelia.fi tai soita 010 274 3820.

11. Rekisteröityminen

 

  1. Voi tilata tuotteita rekisteröitymättä tai luomalla asiakastilin.

- Asiakastiliä tulee ilmoittaa todellinen nimi ja asiakastiedot. Rekisteröinnin etuna on se että tilauksen voi tallentaa ja tilauksen tekoa voi jatkaa myöhemmin.

 

-Asiakastiliä luodessa annat suostumuksen Foto Karelia Oy:lle rekisteröidä henkilötietosi asiakasrekisteriin. Tietonne ovat luottamukselliset, emmekä luovuta asiakastietoja ulkopuolisille muutenkuin tarvittavat tiedot tilauksen toimittamista varten (esim. Posti tai maksupalvelun tarjoaja). Rekisterin ylläpitäjä on kuvapalvelun toimittaja Fit Engineerings s.r.l.

 

  1. Voit tehdä myös tilauksen rekisteröitymättä jolloin kysymme vain perustiedot tilauksen toimittamista varten.

 

3.Omien tietojen poistaminen rekisteristä. Voit peruuttaa suostumuksensa tietojen käsittelylle milloin tahansa. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa tietonsa sekä vaatia että henkilötiedot korjataan tai poistetaan lähettämällä sähköpostia asiasta rekisterinpitäjälle.

 

12. Rekisterinpitäjä, Y-numero ja yhteystiedot:

 

Markus Juvonen

Foto Karelia Oy

Kaivokatu 5

53100 LAPPEENRANTA

Y-numero: 2828831-7

info@fotokarelia.fi

 

13. Rekisterin nimi:

 

Foto Karelia Oy:n asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittely DiLand WEB-ohjelmistossa

 

Vastuutaho, kun henkilötietoja käsitellään DiLand WEB-ohjelmistossa (kuvansiirto ja tietojen arkistointi), on:

 

FIT ENGINEERING s.r.l.

Via Peperate 15

Azzano Decimo (PN)

ITALY

 

FIT Engineeringin henkilötietojen käsittelyä koskevissa kysymyksissä ystävällisesti lähettäkää sähköpostia osoitteeseen contact(at)fiteng.net.

 

Muissa kysymyksissä ottakaa yhteyttä:

info@fotokarelia.fi

Liquid error (layout/theme line 130): Could not find asset snippets/easystock.liquid